Agogisch Buiten Centrum – Bemmel

Ons Doel

 
ABC Bemmel, is een veilige en sociaal maatschappelijk betrokken omgeving waar zorg, natuur en educatie samen komen.
Een zorgcentrum midden in de samenleving voor een integrale doelgroep met advies, behandeling, begeleiding en training.

Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring in de hulpverlening, passie voor de natuur en een uitgebreid netwerk in de regio hebben we de basis gelegd voor Agogisch Buiten Centrum - Bemmel. We bieden coaching en training in de zorg en richten ons hierbij op persoonlijke en sociale zelfredzaamheid.
We zoeken rust en ruimte met een aanbod in de natuur en participatie door maatschappelijk betrokken activiteiten. Met deze diensten streven we naar verbinding met jezelf en elkaar om te kunnen ontplooien en te ontwikkelen, uitgaande van eigen kracht en competenties. De connectie met de samenleving is voor ons ook belangrijk, want het is met de mensen die er wonen en leven dat we er samen met jou een mooiere omgeving van willen maken vanuit een gezamenlijk belang, wederzijds begrip en respect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ter vermelding,
Agogisch Buiten Centrum Bemmel is in het eerste jaar van zijn bestaan al genomineerd voor meest maatschappelijk betrokken ondernemer Lingewaard.
Wij waren natuurlijk zeer vereerd door deze nominatie en werden bevestigd dat we op de goede weg zaten in verbinding met de samenleving en de zorg.