Mana Training

‘Mana Training’®
‘Mana Training’ is een groepstraining met activerende begeleiding of coaching door bewegen.
Tijdens het traject maken we gebruik van technieken uit verschillende vechtsport disciplines, werken we samen in uitdagende oefeningen en dagen we onszelf uit in de boulderhal. Het doel is het ontwikkelen en vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden. Bijkomend werken we aan jouw fitheid en stimuleren we een actieve en gezonde levensstijl.

  
Met ‘Mana Training’ bieden we een traject waarbij gewerkt wordt met fysieke inspanning en intensieve begeleiding bij de hulpvraag. De training wordt vormgegeven door een gespecialiseerde trainer die ondersteund wordt door een zorgprofessional.
Onze visie is een fit lichaam met positieve mindset waardoor er meer ruimte en kracht is om actief aan de hulpvraag te werken. De training bestaat veelal uit bewegen en groepsoefeningen, afgewisseld met momenten voor (zelf)reflectie en feedback.
De Mana Training wordt regelmatig als onderdeel in een ambulant traject ingezet. Daarnaast is het mogelijk om de training te volgen in een traject van 3 maanden via een indicatie WMO of Jeugd.
Heb je interesse ? Vraag dan even naar de mogelijkheden of plan een gesprek in om te kijken of dit iets voor je is !